TØMRER

At være en lille virksomhed som FTS ApS fører en række fordele med sig. Når vi ikke er så mange ansatte, giver det anledning til, at vores svende og lærlinge kommer ud på mange forskellige opgaver. For os betyder det en spændende og alsidig hverdag. For dig som kunde betyder det en tømrer med bred ekspertise.

Derudover kan du være sikker på, at du i din byggeproces vil møde velkendte ansigter, som altid er 100% inde i lige præcis din opgave.

Vores tømrere kører ud fra Fredericia og Århus – og vi løser gerne opgaver i hele landet.

Ring til os på 21 96 02 37

Renovering, nedbrydning og ombygning

Uanset om du skal have skiftet et vindue eller et tag, revet havestuen ned, bygge køkken eller facade, står FTS ApS’ tømrere klar til at hjælpe dig. Vi vil faktisk vove at påstå, at der ikke er en opgave, som vi ikke kan løse for dig, når det kommer til tømrerløsninger.

Når du skal i gang med en større renovering eller ombygning, ved vi, at flere ønsker at spare penge på nedrivningen og klare den del selv. Dette er ingen hindring for et samarbejde med FTS ApS, og vi stiller også gerne et stillads til rådighed under din nedrivning – uanset om det er dig selv eller os, som står for nedbrydningen.

Grundet vores kombination af stilladser og tømrer behøver du ikke bekymre dig om koordineringen med håndværkerne, og der opstår ingen uforudsete ekstraudgifter på stilladslejen i byggeprocessen, hvis der skulle forekomme sygdom, vejrlig eller uheld. Du kan læse mere om vores stilladser her.

Nybyg og tilbygning

Går du med tanker om at bygge nyt hus eller måske bare en tilbygning, kan vi hos FTS ApS varetage alle former for tømrerarbejde, som indgår i denne byggeproces.

Hos FTS ApS ved vi, at der er mange ting at tage stilling til, når det kommer til at vælge de rette løsninger og materialer til sit byggeprojekt. Vores tømreres brede erfaring og ekspertise gør dem til kyndige vejledere igennem hele byggeprocessen.

Uanset om vi skal lave dit badeværelse, køkken eller stue er det selvskrevet, at vi altid arbejder med materialer, som er godkendte til formålet.

Byggeopgaver

Når vi nu påstår, at vi løser enhver type tømreropgave indenfor renovering, nedbrydning, ombygning, nybyg og tilbygning – hvad dækker det så egentlig over?

Vi udskifter vinduer, døre og gulve. Vi monterer trapper og stiger. Vi opsætter indervægge, ydervægge, lofter, lister, undertag, skotrende, grat, tag keltagrender, isolering, efterisolering, tagfødder og facadebeklædning. Udover det laver vi også kviste, sterne og udhæng.

Fik vi ikke nævnt den opgave, du ønsker at få løst? Det må være en fejl. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre, hvordan vi kan hjælpe dig i dit projekt.

Håndværk af høj kvalitet

Hos FTS ApS er høj kvalitet en selvfølge, når det kommer til håndværk. Vores tømrere sætter en ære i at levere et stykke arbejde, som vores kunder er tilfredse med.

Vi vil altid gerne råde og vejlede vores kunder, så de får lige præcis det, de ønsker sig. Hvad end det handler om materialevalg, grønnere løsninger eller noget helt tredje, så står vi til rådighed.

Udover at være en virksomhed, som tilbyder løsninger inden for stillads, tømreropgaver og nedbrydning, har FTS ApS gode samarbejdsaftaler med bl.a. erhvervsklatrere, murere, pudsfolk, malere, elektrikere og vognmænd. Derfor kan FTS ApS fungere som fagentreprenør, hovedentreprenør eller totalentreprenør alt efter, hvad dit projekt kræver.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Du er altid velkommen til at kontakte os for en professionel snak om dit projekt og et uforpligtende tilbud