STILLADS

Hos FTS ApS har vi alle typer stillads til alle tænkelige opgaver.

Med mere end 10 års erfaring med stilladsmontage sætter vi en ære i at arbejde hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Vi tilbyder salg og leje af stilladser samt opstilling af stillads til både private og erhverv. Omfatter dit byggeprojekt tømreropgaver, kan du læse mere om, hvordan vores tømrere kan hjælpe dig her.

Vores stilladser befinder sig i Fredericia, men vi løser gerne opgaver i hele landet.

 

 

 

 

Udvalg af stilladser

Uanset om du leder efter en professionel stilladsmontør, salg eller leje af stillads, kan du finde lige præcis den stilladstype, du skal bruge til dit projekt hos FTS ApS. Vi har det hele.

Det kan blandt andet være hakistilladser, alustilladser, tagstilladser, gavlstilladser, hængestilladser, industristilladser, skorstensstilladser, tunge stilladser, fritstående stilladser, special stilladser eller understøtningsstilladser.  

De hyppigst anvendte stilladstyper er facadestilladser, murerstilladser, bukkestilladser og rullestilladser.

Facadestilladser

Facadestilladser – også kaldet rammestilladser, bruges fortrinsvist til lettere arbejde og har en belastningsklasse 3. Denne type stillads bruges f.eks. til let murerarbejde såsom udskiftning af mindre antal mursten, fugearbejde, facadepuds, sandblæsning, vandskuring og filtsning.

Derudover bruges facadestilladset også ved tømrerarbejde såsom vinduesudskiftning, fugearbejde, tagarbejde, facadebeklædning og andet let arbejde. De fleste tømreropgaver kan udføres fra et klasse 3 stillads.

Facadestilladser kan også bygges i en belastningsklasse 4-6. Det kræver dog, at man bygger stilladset i et søjlesystem, der har en større styrke og som samtidig er et mere kompatibelt og fleksibelt system, da det er nemmere at lave forandringer i stilladskonstruktionen, efter det er færdigmonteret.

Murerstilladser

Murerstilladser bruges til at mure fra. De bruges fortrinsvist af murere, men også af nedbrydere, der har behov for gode vægt- og pladsforhold, når de bryder ned.

Murerstilladser har en høj belastningsklasse på 4-6. De kan derfor klare mange kilo og er nemme at regulere på, efterhånden som man kommer op i højderne under arbejdet med at lægge sten. Yderligere er det nemt at lave forandring i, hvis der skal udføres andre typer arbejde fra det eller hvis man skal have en anden arbejdshøjde.

BUKKEstilladser

Bukkestilladser bruges kun til mindre opgaver, hvor både højden og belastningen er lav, og hvor der er et jævnt underlag med ordentlig bæreevne at stille bukkestilladset på. Bukkestilladser bruges til små mureropgaver og kan gå op i en klasse 4 med de korrekte dæk, så de kan modstå belastningen.

Bukkestilladser bruges også til tagarbejde, hvor hældningen er 15 grader eller mindre, og hvor der ikke er mere end 3,9 meter til ståhøjde.

RULLEstilladser

Rullestilladser bruges til opstilling på steder, hvor der er behov for stor mobilitet, let tilgængelighed og for en sikker arbejdsplatform i en given højde. Rullestilladser bruges derfor ofte af malere og andre faggrupper, hvis arbejde kræver et mere mobilt stillads. Rullestilladser går op til klasse 2, hvis det aluminium og klasse 4-5, hvis det er stål.

Ring til os på 21 96 02 37

Overdækning 

Til overdækning bruger vi All-Fix overdækning. Et smart og let system både montagemæssigt, men også vægtmæssigt. Til de større overdækninger bruger vi LGS-systemet, der har en meget stor spændevide og derfor kan bruges til de helt store opgaver.

Overdækning bruges ofte ved stilladsarbejde for at sikre mod vejrets luner, så arbejdet ikke standses af eventuelt vejrlig. Nogle ønsker at gøre brug af overdækning for at sikre sig mod eventuelle vandskader, som regn kan medføre. Derudover sikrer overdækning også byggerier, som involverer materialer, som ikke tåler vand.

Det kan ligeledes være en fordel at bruge overdækning, hvis man ønsker at undgå blæst eller kulde, da det er en mulighed at skabe et opvarmet klima i teltet – evt. ved brug af varmekanoner.

I vores udvalg af overdækning kan vi tilbyde allfix drager, aludrager, ståldrager, Peri-up LGS overdækning, rullende overdækning, kran i overdækning, harmonika overdækning, stilladsdæk, stilladsplanker, fritstående overdækning, overdækning, teltoverdækning, total inddækning, klimaskærm.

breddeklasser 

I stilladsarbejde egner de forskellige breddeklasser sig til forskellige arbejdsopgaver. Breddeklasser definerer den bredde, som et stilladsgulv som minimum skal have ifølge arbejdstilsynets anvisninger om tilgængelighed og færdsel på stilladset. Du kan se mere om breddeklasserne nedenfor.

W06 – Fra 0,6 meter til 0,9 meter bruges primært til facadearbejde. Det inkluderer bl.a.: inspektion, malerarbejde, mindre reparationer på murværk og tagarbejde.

W09 – Fra 0,9 meter til 1,2 meter bruges primært til facadearbejde. Det inkluderer bl.a.: inspektion, mindre stående reparationsarbejde, og arbejde hvor der ikke skal transporteres murstenshoveder, store vinduer eller andre materialer på stilladset.

W12 – fra 1,2 meter til 1,5 meter bruges primært til facadearbejde. Det inkluderer bl.a.: filtsning, fugeudkrads, lettere pudsearbejde, vinduesudskiftning, sandblæsning, højtryksspuling samt knæliggende arbejde.

W15 – Fra 1,5 meter til 1,8 meter anvendes typisk på dele af stilladset, når der f.eks. er behov for tilpasninger i forhold til facaden, eller hvor der udføres mange arbejdsprocesser samtidig. Dette kan eksempelvis være relevant ved en tagside, hvor det er nødvendigt med minimum 1,2 meters bredde, mens der ved gavlen kun er brug for 0,6 meters arbejdsbredde. 

W18 – Fra 1,8 meter til 2,1 meter anvendes typisk på dele af stilladser, når der eksempelvis er behov for tilpasninger i forhold til facaden, eller hvor der udføres mange samtidige arbejdsprocesser.

W21 – Fra 2,1 meter til 2,4 meter anvendes til opmuring og tagarbejde.

W24 – Fra 2,4+ meter anvendes som stilladser, der opstilles som platforme, f.eks. skorstensstilladser.

sikkerhed og kvalitet 

Hos FTS ApS er det en selvfølge, at sikkerheden er i højsædet, når det kommer til stilladsarbejde. Alle vores stilladser og fremgangsmåder lever op til arbejdstilsynets regler for vægt.

Kvalitet og sikkerhed er altid med i vores overvejelser om arbejdsgang og materialevalg. Vi bruger fortrinsvist rammestillads af mærket Sprint og søjlestillads af mærket Layher. Begge typer lever op til krav om tilgængelighed, bredde og belastninger.

Vores 3 meter vanger vejer 12,5 kg og vores ergotraller, som er lavet i stål med en bredde på 0,33 meter, sikrer et godt og let løft, og er et billigere alternativ til andre ergotraller lavet af kompositmateriale eller aluminium.

Hos FTS ApS tilbyder vi løsninger inden for stillads, tømreropgaver og nedbrydning. Vi har også gode samarbejdsaftaler med bl.a. erhvervsklatrere, murere, pudsfolk, malere, elektrikere og vognmænd.

Vi kan hos FTS ApS kan derfor fungere som fagentreprenør, hovedentreprenør eller totalentreprenør alt afhængigt af dit projekt.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Du er altid velkommen til at kontakte os for en professionel snak om dit projekt og et uforpligtende tilbud