Om FTS

Hos FTS ApS løser vi alle slags opgaver inden for tømrerarbejde, stillads og nedbrydning – for både private- og erhvervskunder.

Hos FTS ApS er høj kvalitet, godt samarbejde og gennemsigtige priser værdier som prioriteres højt.

Vi har hovedsæde i Fredericia og en afdeling i Aarhus, og vi kører gerne ud til opgaver i hele landet.

 

Historien om FTS ApS

Manden bag FTS ApS er Pierre Frandsen, som siden barnsben har haft et ønske om at eje eget stilladsfirma. En masse gode historier om arbejdet med stilladsbyggeri, fra en far som altid selv har arbejdet i stilladsbranchen, var medvirkende til at vække interessen for faget. I januar år 2018 blev barndomsdrømmen en realitet, da FTS ApS blev stiftet.

Efter en velafsluttet HF-eksamen i sommeren år 2015 fik Pierre muligheden for at blive formand på en byggeplads. I løbet af ansættelsen som formand blev ansvarsområderne kun flere og større, og i takt med dette blev motivationen for at starte op selvstændigt i håndværksbranchen også kun større. Efter en periode med masser af god sparring og gode råd fra andre bygherrer og entreprenører samt en masse praktisk erfaring i rygsækken, sprang Pierre ud som selvstændig. Det krævede to års hårdt arbejde at gøre FTS ApS til den virksomhed, den er i dag.

Der gik ikke længe før de tomme sider i kalenderen blev fyldt ud. Allerede inden for det første år havde FTS ApS udvidet med flere svende, så vi fortsat kan uddanne dygtige lærlinge.

FTS ApS har hovedsæde med stillads, tømrer og nedbrydning i Fredericia, hvor fæstningsdrengen Pierre også selv er født og opvokset. FTS ApS’ arbejde har dog begivet sig uden for voldenes grænser til resten af landet, og har nu også en afdeling med tømrere og nedbrydning i Århus.

 

Kombination af stilladser, tømrer og nedbrydning

Trods drømmen lagde op til et stilladsfirma, så Pierre muligheden for at levere kvalitet og gode løsninger ved at sammensætte en kombination af stilladsmontage, tømreropgaver og nedbrydning.

For FTS ApS’ kunder findes en lang række fordele ved denne kombination.

For den private kunde, som skal have skiftet sit tag, vinduer eller noget helt tredje, kan det være svært at navigere i priser, organisering og samarbejde, når de skal have både et tømrerfirma og et stilladsfirma ind over deres nybyg eller renoveringsprojekt. Hos FTS ApS slipper kunden for at bekymre sig om dette, da hele projektet – stilladsopsætning og tømrerarbejde – varetages af os.

Da det er vores egene stilladser, skal vores kunder ikke tænke på ekstraudgifter til leje af stilladserne i tilfælde af vejrlig, sygdom eller uheld.

Dette er naturligvis også en fordel for erhvervskunder, som kan glæde sig over at holde priserne nede med et mere effektivt forløb, da vi hos FTS ApS ikke er afhængige af andre, når vi løser stilladsopgaver, tømreropgaver eller nedbrydning.

 

FTS ApS kan agere fagentreprenør, hovedentreprenør eller totalentreprenør alt efter, hvad dit projekt kræver og hvad der ønskes. Vi er fleksible og imødekomne overfor alle slags opgaver – stort som småt.
Og er der brug for flere typer af håndværksarbejde, har FTS ApS gode samarbejdsaftaler med bl.a. erhvervsklatrere, murere, pudsfolk, malere, elektrikere og vognmænd.

 

Tilfredse kunder

Bred ekspertise

Gratis konsultation

FTS ApS sætter pris på kvalitet

Hos FTS ApS er kvalitet et nøgleord, når det kommer til håndværk. Det er vigtigt for os at levere et stykke arbejde, som vi kan være stolte af, men også et stykke arbejde som vores kunde vil værdsætte.

Hos FTS ApS tror vi på, at et godt arbejdsmiljø hænger sammen med den kvalitet der leveres i sidste ende. En positiv jargon medarbejdere imellem og tillid imellem alle virksomhedens led fremmer både motivationen og det faglige niveau blandt vores ansatte.

Vi arbejder under 3Fs overenskomst OK18, så FTS ApS’ medarbejdere er sikret de bedst mulige vilkårOK18

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Du er altid velkommen til at kontakte os for en professionel snak om dit projekt og et uforpligtende tilbud